25. 04. 2024.

Novosti najbitnije informacije...

IKEA poziva sve kupce koji su kupili portiklu MATVRA, plava/crvena 2 komada, da prestanu da je koriste i da kontaktiraju kompaniju IKEA radi nadoknade.

IKEA veoma ozbiljno shvata bezbednost proizvoda.Svi naši proizvodi su testirani i usaglašeni sa važećim standardima i propisima. Uprkos tome, primili smo izveštaje da dugme na MATVRA portikli može da otpadne, čime predstavlja opasnost od gušenja.

IKEA poziva sve kupce da vrate proizvod u robnu kuću IKEA radi punog povraćaja novca ili dobijanja sličnog proizvoda. Dokaz o kupovini (račun) nije neophodan.

"Došli smo do saznanja da postoji rizik da dugme otpadne ako ga dete vuče", navodi Emili Knuster, menadžerka u kompaniji IKEA of Sweden, i nastavlja:

"Bezbednost kupaca je najviši prioritet kompanije IKEA, zbog čega smo se odlučili na opoziv dečje portikle MATVRA plava/crvena 2 komada, kao meru predostrožnosti. Portikle istog naziva, MATVRA, dezen voće/povrće, zelena/žuta, bezbedne su za upotrebu zbog drugačijeg materijala i dizajna."

Dečja portikla MATVRA može da se vrati u bilo kojoj IKEA robnoj kući radi punog povraćaja novca ili dobijanja zamenskog proizvoda. Dokaz o kupovini (račun) nije neophodan.

Izvor: IKEA

Novosti - Naslovi - Iz novina - Potrosac.info

Na ovom mestu objavljujemo sve najbitnije informacije o aktivnostima kojima se zalažemo za
zaštitu prava i interesa potrošača u Srbiji.